Gud brøt inn i telefonsamtalen

Sosiale med.blogg, breddeformat (10)

I dag ville jeg dele med deg en sterk erfaring i eget liv om det å høre Gud tale. Håper du blir oppmuntret.

Det var i prosessen med å avgjøre om vi skulle adoptere et 4. barn. Vi hadde fått en forespørsel om vi ville bli foreldre til ei jente som var født med ryggmargsbrokk og trengte rullestol i hverdagen. Hun var ikke helt lita lenger heller. I utgangspunktet sier man ikke nei til det, men forståelig nok bragte dette mange spørsmål opp. Hva er egentlig ryggmargsbrokk, og ville det bli for mye for oss. Vi hadde tross alt tre barn fra før. Vi gjorde derfor grundige vurderinger og snakket med både lege, familier med erfaringer med å ha barn med denne problemstillingen, og vi leste på nett. Vi skjønte etterhvert at her var det mye å vurdere.

En dag ringte jeg en dame som hadde to barn med ryggmargsbrokk. Den ene var adoptert og den andre var fostersønn. De hadde veldig ulike grader og svært ulike behov. Jeg ville høre hennes erfaringer.

Det var i denne samtalen at Gud nærmest brøt inn på telefonlinjen og snakket til meg. Dette er en av de sterkeste erfaringene jeg har i å høre Guds stemme, selv om dette ikke var en hørbar stemme. Det var mer som en indre, men sterk stemme, som i løpet av 3-4 sekunder ga meg innsikt, tiltale og klarhet som det ville tatt 15 minutter å fortelle i det naturlige.

Midt i samtalen skjer dette:

Jeg hører en stemme som sier: Tone, dette er en for stor avgjørelse for dere å ta. Du må gi det til meg, din himmelske Far, så skal jeg ta den for dere. Deretter minner Han meg på en hendelse noen år før, en situasjon som var veldig krevende for oss, hvor vi måtte ta en avgjørelse på vegne av et av barna våre, fordi barnet ikke var i stand til å vite hva som var best. Det handlet orm frykt bl.a og var kjempetøft for oss alle. Jeg ble sykemeldt av den hendelsen. Men så minner Gud meg på dette og sier: Sånn som dere tok avgjørelsen for barnet deres den gang, slik  vil jeg ta den for dere nå. Dette er for stort for dere.

Alt dette hørte jeg i løpet av sekunder og jeg gispet i telefonen. Damen i den andre enden lurte på hva som skjedde og jeg bare ropte ut: Jeg fikk se noe, svarte jeg. Gud talte til meg akkurat nå.

Dette var virkelig en sterk og underlig opplevelse. Lang historie kort: 8-9 mnd. etter denne hendelsen i telefonen var hele familien på vei til Sør Amerika for å hente hjem jenta vår og der ble vi i hele ni uker. Noe av dette skriver jeg om i en bok jeg jobber med som jeg håper kommer ut neste år (2024) og vil berøre leseren. Gud vil så gjerne lede oss, han vil tale til oss når vi trenger retning og hjelp.

Håper du ble oppmuntret av dette. Og ønsker du å gå dypere i tematikken om å leve i Guds ledelse og høre fra han så har jeg dette kurset/seminaret som jeg lagde sammen med Kristin.L.Berge, og som er noe av det fineste jeg har vært med på å lage tror jeg, og med en enorm respons.

LES MER OM REFERANSER HER, og Informasjon om kurset FINNER DU HER.

Å høre Guds stemme