• Tone Dalhaug

Når hørte du humla surre, sist?

Jeg var ute og gikk på stier for en drøy uke siden. Jeg både jobbet og gikk tur. Sammen med meg gikk en flott dame som trengte å finne retning i livet og som ønsket å sette ord på livet og drømmer. Drømmer og ord hun ikke helt visste om hun hadde.


IMG_0849
«Hører du humla som surrer?»

Ja, jeg hørte humla. Det er en helt spesiell følelse når man kan høre disse små , forsiktige lydene. Når du tar deg tid til å være stille og bare være, så legger du merke til ting, ting som det er en stund siden du hørte. Og når du er i dette moduset så kommer tankene og ordene lett. Hele deg er tilstede, her og nå, når du klarer å høre humla som surrer. Når du er der så kommer takknemligheten, ordene, drømmene. Ja, alt du visste du hadde, men hadde glemt en liten stund, og ideer og tanker du ikke visste du hadde.

Hvorfor ikke gi litt blaffen denne helga? La alle må´ene ligge og ta deg en tur. Jeg er sikker på at du ofte tenker på dine nærmeste, og ta gjerne en tur med dem. Det er fantastisk. Men prøv å finne tid til en tur alene. Sett deg ned et sted, kjenn etter, lytt. Hører du humla som surrer?

God pinse. Hilsen Tone. Journalist, coach og forfatter.

Det er mange som bærer på drømmer som tar kontakt. Trenger du hjelp til å finne dine, eller ta steg videre? Kanskje det er lenge siden du hørte humla surre? Ta kontakt, så finner vi sammen ut om jeg kan hjelpe deg videre. TLF: 92 85 34 03

Kjenner du noen som vil bli inspirert til å gripe livet, troen og drømmen? Del gjerne nettsiden videre:) Tusen takk:)

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle