• Tone Dalhaug

Når alt virker smakfullt.

Hva skal jeg velge?

18.februar 20015.

Mannen min og jeg gikk en tur på nye stier forrige søndag. Sti for øye er en annerledes og visuell turoppplevelse hvor det dukker opp kreative kunstverk overraskende langs stien. Vi fikk se gigantiske blåbær innimellom trærne, ulveskulpturer som så svært virkelige ut. En trapp på en høyde, hvor trappen ender midt i luften med en glasvegg foran. Det hele var spennende og nytt. Hva ville dukke opp rundt neste sving?


dreamstime_l_14194730_fotor
«Det underlige var at når vi først hadde valgt så hadde vi ikke behov for å gå tilbake. Vi følte oss mettet.»

Turopplevelsen fikk meg til å tenke på hvor ofte vi kan stå foran en meny og føle oss forvirret. Det er så mye godt å velge i. For tiden får jeg et lass med eposter, fra blogger jeg følger, om alt mulig viktig om det å følge en drøm, om det å drive business, om markedsføring, om hjertekommunikasjon, om hvilke overskrifter som selger, om hvordan jobbe mindre og få mer gjort…Ja, jeg blir helt utslitt bare av å se alle mailene som tikker inn i løpet av en dag. I starten var det akkurat passe til å ta unna og det ga meg energi. Men nå tapper det meg for energi. Alt er jo viktig og jeg vil ikke gå glipp av et eneste nyttig tips, eller viktig kunnskap, har jeg tenkt. Akkurat som jeg tenkte ved det veikrysset på stien.

Jeg måtte ta et valg til slutt. Jeg kjente virkelig godt etter og stilte meg selv et spørsmål. Hva trenger jeg mest akkurat nå? Og så valgte jeg det. Resten avregistrerte jeg meg fra og slettet. Puuh for en lettelse. Og, som mannen min sa, jeg kan jo bare gå tilbake igjen. Men også her så kjenner jeg ro over valget jeg tok. Jeg har ikke behov for å gå tilbake.

«Det er noe med erfaringen det valget du tar gir deg. Den vil lede deg til et nytt sted, og da er det ikke sikkert at du har behov for å gå tilbake til gamle veikryss igjen.»

Så rydd opp i alle de viktige valgene og alt det viktige du ikke vil gå glipp av. Etterpå skal du kjenne at stresset letter og du kan gå målrettet fremover igjen 🙂

Vil du ha ukentlige oppmuntringer og tips i det å leve din hensikt og følge en drøm, rett i innboksen din? Skriv din epost i feltet øverst til høyre:-) Blir du oppmuntret eller inspirert setter jeg STOR pris på at du deler videre og anbefaler siden på FB og bloggen:)

Trenger du hjelp til å komme videre i ditt liv? Bærer du på drømmer du vil ta på alvor dette året?  Står du i veikryss og trenger hjelp til å finne retning ? Coaching er et flott verktøy som kan hjelpe deg videre. Ta kontakt for en gratis og uforpliktende telefonsamtale dersom du vil vite mer.  Kontaktinfo her. Mer om coaching her. Hilsen Tone;)

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle