• Tone Dalhaug

Kan det umulige bli mulig?

Har du hatt en drøm, et ønske, og et øyeblikk latt deg rive med, for i neste øyeblikk å lande på et umulig sted;-) 

ID 35362251 © Erik Reis | Dreamstime.com

Foto: © Erik Reis | Dreamstime.com


  1. Det er svært liten sannsynlighet for at dette huset blir solgt til prisantydning slik markedet ser ut nå, sa megleren. Huset hadde stått til salgs i over ett år, da megleren sa vi måtte sette ned prisen dersom de skulle ha det stående for salg lenger.

  2. I vinter så jeg en annonse for en konferanse i USA som jeg hadde utrolig lyst til å dra på. Konferansen var midt i blinken for meg som skriver og vil inspirere med ord, men det var jo umulig å få til. Jeg hadde ikke 20.000 kr. som jeg kunne bruke til reise, konferanse og opphold.

  3. Da vi flyttet fra Vestlandet til Sandefjord i 2000 var det ingen som trodde det var mulig å få kjøpt et hus til samme pris som vi fikk for den tomannsboligen vi solgte 18 km. fra nærmeste tettsted, på Vestlandet.

  4. Da legen sa at det så svært vanskelig ut for oss å få barn, dog ikke umulig, rant tårene mine.

Huset ble solgt til prisantydning, to uker etter megleren mente det var umulig. Han sa vi hadde hatt flaks.

Jeg la ønsket om konferanse frem for Gud. Det var ikke bare en tur, noe artig, en ide jeg hadde fått. Det var virkelig noe jeg kjente at jeg trengte, og tiden føltes så riktig. Noen uker senere fikk jeg en gave på 10.000 kr. til flybillett m.m. Kort tid etter det fikk jeg et journalist oppdrag, dersom jeg dro til USA og konferanse, som ville bringe inn noen tusenlapper. Rett før avreise fikk jeg 5000 kr. til å bruke på turen. Jeg skulle ikke mangle noe.

Huset vi la inn bud på i Sandefjord i 2000 fikk vi for nesten 300.000 kr. under takst, og prisen vi betalte ble 25.000kr. mindre enn prisen vi fikk for tomannsboligen vi solgte.

I dag har vi fire barn, eller ungdommer i huset;-) Ja, de er adoptert, men det gjør ikke historien mindre mirakuløs. Når du hører de fire vitnesbyrda vi har om våre fire, tror jeg du skjønner at det er minst like mirakuløst som hvis vi hadde født de. Jeg tror du ville fått et stort glimt av Gud og kanskje fått en tåre, eller to i øyekroken om du hadde hørt historiene våre:-)

Mitt lille budskap til deg i dag er: Når noe ser umulig ut, ikke stopp der. Legg det fremfor Gud, om du kjenner noe sterkt i ditt hjerte. Våg å være åpen, våg å se etter muligheter, men ikke lås deg til at løsningen må se ut på en bestemt måte. Vær åpen og lyttende, ikke la ordet umulig være det første du tar i din munn. Kanskje er det tiden for at nettopp du skal få se at det umulige er mulig:-)

Hilsen Tone.

NYTT NETTMAGASIN: Har du sett mitt nye tilbud til deg som vil våge mer? Hvis ikke ta en titt på magasinsiden, eller forsiden og bestill to gratis nummer som kommer i januar og februar:-) Kanskje kjenner du noen som også ville ha glede av dette. Send websiden videre til dem.

#mulig #umulige #våg #våge

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle