• Tone Dalhaug

Hva stopper deg, egentlig?

Mest sannsynlig noe annet enn det du tror.

Jeg har båret på en ide lenge, om å løfte historier frem i lyset. Historier om kvinner som våger. Våger å gripe livet,troen og drømmen, fullt og helt. Leve det livet de var ment for, rett og slett. Men så har det vært mange ting som har stoppet meg. Noe av årsaken har nok vært at jeg ikke har funnet tekniske løsninger som jeg har trengt, og at jeg ikke har vært klar og visst akkurat hva jeg ville. Slik sett har prosessen vært naturlig og viktig. Men, jeg har også kjent på andre hindre. Penger, tid, orker jeg, hva om ingen vil ha konseptet? Roten til mye av dette er frykt.

Etter å ha snakket med en del kvinner skjønner jeg at vi strever med det samme, de fleste av oss. Veldig mange bærer på drømmer, kall og talenter, men stoppes av noe. Noen ganger er det en viktig venteprosess, men de fleste hindrene er det vi selv som setter, uten at de har noen som helst funksjon. Det interessante er at det svært ofte er noe annet som hindrer deg, enn det du egentlig tror. Gjennom coaching ser jeg dette gang på gang. De typiske hindrene er ulike varianter av frykt, penger, tid, ikke god nok.

«Det viktigste du må gjøre når du strever med å handle på det du vet du ønsker, er å finne ut hva som hindrer deg, egentlig. Og det kan hende det er noe annet enn det du først tenker.»

IMG_0774

For til syvende og sist blir det et spørsmål om du tror på det budskapet du har, eller ikke. Om du vil det du drømmer om, eller ikke. Om du vil leve det livet du ønsker, eller ikke. Er svaret ja, så begynn å ta i bruk det som fungerer.

«Skal du vente på at alt skal virke eller bli godt nok, kan det i verste fall hende du tar med deg visjonen, budskapet og talentene dine i grava, og verden fikk aldri gleden av å bli kjent med det.»

Hva vil du? Kjenne sorgen over å ikke ta deg selv og din drøm på alvor? Eller kjenne den boblende gleden over å se at det du trodde på, det du drømte om, det du kjente banket dypt der inne og som brakte frem tårene når du tenkte på det, det hadde virkelig en hensikt.

Hilsen Tone Dalhaug – journalist, coach og inspirator.

– Trenger du hjelp til å finne ut hva som virkelig hindrer deg, så ta kontakt for en gratis uforpliktende prat på telefon. Så kan vi sammen finne ut om jeg kan hjelpe deg videre. Bruk kontaktsiden🙂 Liker du innlegget er jeg så takknemlig om du deler videre og anbefaler fb siden min:) Tusen takk.-

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle