• Tone Dalhaug

Hva kan jeg gjøre for deg?

Her om dagen fikk jeg dette hyggelige spørsmålet: Hva kan jeg gjøre for deg? Jeg ble rett og slett litt overrumplet. Det var et overraskende og uvant spørsmål.

LIVTILORD.COM

Umiddelbart var det ikke så lett å si hva jeg kunne trenge hjelp til, men spørsmålet lå der gjennom dagen. Det fikk meg til å tenke på at vi ofte er mer opptatt av å gi svar tilbake når noen letter sitt hjerte, enn å still et spørsmål, som dette. Hva kan jeg gjøre for deg?

Jeg kom også på at Jesus stilte dette spørsmålet, blant annet til en mann som var blind. Den blinde mannen ropte mot Jesus og hans følge. De andre ble brydd og ba mannen tie stille, men Jesus stoppet opp og sa: «Hva vil du jeg skal gjøre for deg?»

Det er et veldig spesielt spørsmål å få. Det kjennes som hele verden stopper et øyeblikk fordi noen har slikt fokus på deg, og fordi alle utfordringene du står i får et nytt perspektiv over seg, noen ønsker å hjelpe.

Det føles litt sånn: HÆÆÆ, hva sa du? Vil du virkelig gjøre noe for meg?

Det ga meg inspirasjon til å skrive dette til deg, til alle dere som bærer på drømmer, som ønsker å gripe tak i det som brenner i hjertet, ja til alle dere som av en eller annen grunn finner  liv til ord sitt budskap verdt å høre på. Jeg fikk lyst til å stille dere det samme spørsmålet, sett i lys av det budskapet jeg formidler. Hva trenger du, hva strever du med, hva er vanskelig på denne veien med å gripe troen og drømmen, fullt og helt.

Hva kan jeg gjøre for deg?

Og helt ærlig, jeg ønsker at du sier noe om det. Det kan hende det kan  gi meg ideer til bøker, blogginnlegg, kurs osv. Erfaringen min er at vi strever med mange av de samme tingene, så ikke føl at det du bærer på er for dumt. Det er det nok ikke! Våg å svare ærlig som mannen som Jesus møtte, uansett hvor umulig det virker.  Han sa: Jeg vil se igjen!

Og husk, trenger du å gå litt dypere og få hjelp til å se klart, så er jeg sikker på at coaching kan hjelpe deg videre. Det er bare å ta kontakt for en gratis og uforpliktende første samtale. Du kan bare skrive en epost via kontaktsiden.

Hilsen Tone.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle