• Tone Dalhaug

Han spurte: Hvem er ditt publikum?

Se for deg at du bare hadde en person som ditt publikum, en person som vurderer alle dine ideer, drømmer og tanker. Ikke to, tre, en million, eller hundre. Kun en!

Untitled design-4

Jeg snakket med en dame som nylig hadde gitt ut en bok og som gjennom den hadde fulgt en av drømmene sin. Hun hadde hatt mange motbakker i livet og på et tidspunkt forlatt troen hun hadde som barn. Når hun skulle forfølge drømmen sin hadde hun så mange motforestillinger mot å gjøre det, at hun holdt på å la være. Hun trodde ikke noe var bra nok.

En dag kom en god venn på besøk som alltid hadde oppmuntrende ord med seg. Kvinnen jeg snakker om delte sin tvil og mangel på tro på denne drømmen hun bar på. Så fikk hun et spørsmål, hvem er ditt publikum? Etter litt tankespinn skjønte hun poenget, jo det var egentlig bare en, og det var Gud. Det hjalp  henne godt videre, fordi når man ser alt gjennom Guds øyne ser det annerledes ut. Når man ser for seg at han leser ordene dine, ser maleriet ditt, hører om drømmene dine, da blir det hele så annerledes.

Liker Gud talentene dine? Synes han du er bra nok til å gjøre noen oppdrag for ham? Liker han drømmene dine? Applauderer eller buer han? tross alt, hva har du som du ikke har fått av ham?

Kanskje det kan hjelpe deg også, å se for deg Gud som ditt eneste og viktigste publikum. Spør han hva han synes.

Til meg sier han: Gå, så sterk som du er, Tone! Jeg ha gitt deg ordene. Jeg skapte deg slik, min kjære datter. Jeg trenger også eventyrere i mitt rike. I rett tid vil jeg åpne dørene, Tone. Du har jobbet hardt, hvil deg litt nå. Ta en velfortjent pause. Jeg vil vise deg og gi visdom. Ta deg bare mer tid til å lytte til meg.

Når Gud har talt, betyr det da så mye hva andre mener?

Hva sier han til deg?

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle