• Tone Dalhaug

Høsten ble aldri den samme…

Jeg husker det ennå, jeg og to venninner satt på en benk på en kirkegård og pratet. Det var høst og mørkt. Vi hadde gått en tur og tok en pause før vi skulle hjem til våre. Det er kanskje ti år siden nå.

LIVTILORD.COM

Vi delte drømmer, nye jobbmuligheter og kjente begeistring midt på kirkegården. Under jorda lå det kanskje drømmer og håp, sorger og gleder. Helt sikkert lå der også drømmer og kall som aldri ble realisert. Og over jorda satt tre kvinner med visjoner for fremtiden.

Jeg har ikke alle detaljene klart for meg, men jeg husker at vi ba, og at vi lukket øynene og fikk se sterke farger midt i høstmørket. Jeg nevnte at høsten alltid hadde vært vanskelig for meg, trist og tung. Men noe skjedde denne kvelden på kirkegården og høsten ble aldri den samme…

Nå er høsten blitt farger, fred, tente lys, ro, nye ideer, god jobbetid, håp, drømmer og planer. Jeg gleder meg til denne årstiden, alle årstider egentlig. De har sine ulike farger, gleder og sjarmer. Jeg vet ikke sikkert, men jeg tror endringen handlet om noe dypere enn jeg helt klarer å se, men viktige faktorer var nok bønn, forventning, en anelse om at jeg var i ferd med å gripe tak i noe viktig, og at jeg tok steg inn i noe som var begynt å vokse frem, konturene av et kall, en hensikt, en drøm.

Det er noe magisk som skjer når du gjør det du elsker å gjøre, da blekner alt annet som er vanskelig. Løsninger er enklere å få øye på, gleden kommer raskere. Kanskje handler det dypest sett om at når man tar livet på alvor da skjer det noe inni deg, noe leges. Det å leve sin hensikt og kjenne at verdiene, det som er viktig for en, leves ut i hverdagen gjør noe med deg. I tillegg var nok det å sitte å drømme på en kirkegård en mørk høstkveld med å berøre. Det var hverken skummelt eller rart, det føltes helt naturlig. For drømmer er ment for livet.

Hvordan er det med dine drømmer, er du i ferd med å leve dem ut? Hvis ikke er høsten en fin tid å grave de frem.

Trenger du hjelp til å finne de, eller våge å ta steget, så kan coaching hjelpe deg videre. Bare ta kontakt for en uforpliktende og gratis første samtale, så finner vi sammen ut om jeg kan hjelpe deg videre.

Hilsen Tone;-)


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle