• Tone Dalhaug

Gjør som jeg sier!

Vi har vel alle sagt eller blitt snakket til med ordene over. Gjør som mamma , eller pappa sier. Nå må du høre! Kanskje med en litt streng undertone. Jeg husker også fristelsen i å ikke høre, eller gjøre. Så tenkte jeg i dag på hvor ofte gjør vi som vår himmelske pappa sier? Hvor ofte følger vi den innskytelsen, eller tanken vi fikk, den lille stemmen vi hørte, men som vi ignorerte. Som oftest er den ikke streng en gang, men stille og mild.

For en drøy uke siden hørte jeg et nydelig vitnesbyrd av en modig kvinne fra et land i Asia. Hun fortalte blant annet en episode fra sitt liv hvor hun hadde fått en tanke, en innskytelse som hun handlet på. Det førte til at noen fikk hjelp, men ikke bare det, noen fikk et møte med den evige Gud og fikk et helt nytt liv. Tenk så viktig det var at denne kvinnen handlet på det hun hørte.


FullSizeRender

Det er noe jeg har bedt om lenge, å få en samarbeidspartner inn i enkelt prosjekt. Nå vet vi ikke het utfallet ennå, men det kan se ut som at lydigheten til hun jeg coachet, innskytelsen som hun fikk og handlet på får større konsekvenser og ringvirkninger enn hun kunne ane. Slikt kan bare Gud vite, og derfor er det så viktig å høre når Han snakker til oss, og gjøre det han ber oss om. Som regel er det enda større tanker bak det han spør deg om enn du kan ane. Så vær frimodig! Hør og gjør som Han sier:-)

God uke til deg. Og husk, trenger du hjelp til å komme videre i ditt liv, står du i veikryss, bærer du på drømmer og kall og trenger hjelp til å se klart, så er det bare å ta kontakt for en gratis og uforpliktende første samtale. Så finner vi sammen ut om jeg kan hjelpe deg videre. Hilsen Tone.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle