• Tone Dalhaug

FRI tilgang

Oppdatert: 3. mars 2020

Hvordan hadde det vært om du hadde tilgang rett inn til en som kunne svare på alle livets store og små spørsmål, alt som har med din drøm, ditt kall og din familie å gjøre. Ja, alt som betyr noe for deg? Jeg antar at du synes det ville være flott. Det synes jeg også og du tenker kanskje at jeg sikter til Jesus, eller Gud nå, og det er helt riktig. Men, stopp et øyeblikk. Om du er kristen så vet du dette og det gjør jeg også, likevel opplever vi kanskje at det ikke alltid erfares slik. Men, i går fikk jeg en sterk opplevelse når jeg leste i bibelen og den vil jeg dele med deg.


FORHENGET REVNET.

Teksten var fra Jesu korsfestelse der det står at det kom jordskjelv og at forhenget inn til det aller helligste i tempelet revnet i det Jesus utåndet. Det var som om ordene; forhenget revnet sto ut og jeg så tvers gjennom tempelet og inn der Jesus satt ved tronen. Normalt sett satt ikke prestene der, de sto og gikk, men Jesus satt fordi det nå var fullbrakt en gang for alle. Offeret var gjort en siste gang. Ingen sperrer, ingen som sperret veien, ingen dører, ingen trapper, det var FRI TILGANG til Jesus.


PRESS DEG PÅ.

Hva betyr dette, at vi kan gå rett inn? Slik har det jo vært i 2000 år tenker du kanskje, hvorfor så mas om det? Det var det som ble så sterkt når jeg leste. Jeg kjente i hele meg hva dette innebar. Jeg presset meg på min far i himmelen med ny frimodighet. Han har en åpen dør hvor jeg kan gå rett inn og lesse av meg ALT, men ikke bare det, alle løftene har sitt JA i ham. Så når du sitter der ved hans føtter kan du frimodig tro og kjenne at han elsker deg mer enn din jordiske far, han elsker barna dine (om du har) mer enn du klarer. Han vil gi deg alle gode gaver mer enn du noen gang vil klare å gi til noen du elsker. Han vil at ditt kall og din tjeneste skal virkeliggjøres mer enn deg.


HAN SOM GIR DRØMMER.

Vær bare enda mer frimodig når du trer inn i det aller helligste og forvent svar. Det som talte så sterkt var at vi ikke må miste håpet om at han har hørt og vil svare. Han kan ikke annet fordi det er fullbrakt, der er fri tilgang, han har lovt deg at han er å finne der. Det er en stor glede og en herlig erfaring å se dette for en drømmer, for en gründer, for en tjener og for en familie. Jeg tror ikke tilgangen bare gjelder frelsen, men alt som angår ditt liv. Tro det, handle på det. Tre inn i det aller helligste og se at han bryr seg, også om dine drømmer. Tross alt, han er den som gir drømmer.

GRATIS hjelp for å ta dine drømmer og kall videre.


  1. Få mine 12 bibelske prinsipp for å virkeliggjøre gudgitte drømmer og kall.  Du trenger bare å legge igjen navn og epost i linken her.  Ved å gjøre det får du også GRATIS inspirasjon som bygger tro og gir liv til drømmer og kall, rett i din innboks hver uke.

  2. Bærer du på en drøm? Ta gjerne kontakt for en GRATIS samtale om hvordan coaching kan ta deg videre.

#forsørgelse #fritilgang #Gud #tro

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle