• Tone Dalhaug

Du må ta alt, ikke bare det vakre.

Spisse, skarpe fjelltopper skaper en dramatisk kontrast mot den mørke kvelds himmelen. Sola sine varme farger blander seg med skylag og skaper de vakreste solnedganger. Irrgrønt gress mot kritthvit sand og strender som lett konkurrerer med de beste i sydligere strøk.

Turen til Nord Norge var akkurat slik jeg så det for meg og håpte på. Svartisen i varmt sensommervær med knallblå himmel og irrgrønn skog var nettopp så nasjonalromantisk du kan se på de peneste postkort fra Norge. Ja, du har alt du kan ønske deg av natur her i nord og jeg nøt hvert øyeblikk.

Noe mer.

På bussturen tilbake til Bodø var det rikelig med natur og tid til refleksjon over alt det vakre øynene mine fanget inn. Og det var da det slo meg, at denne reisen minnet mye om det å følge en drøm, et kall, eller ta fatt på en gründer reise. Det er alt det du drømte om, men det er også noe mer som det er viktig å være forberedt på.

Sammen med alt det vakre og majestetiske her i nord følger det også med noe annet. Kaldere og kortere somre, lengre vintre, mer regn og uforutsigbart vær. De lange sommernettene har en bakside, lange mørke vinternetter. Selv hadde jeg flest regnværsdager med sur vind og kjølig høstvær den uken jeg var i nord, men det gjorde ingenting, jeg var forberedt på det. Dessuten hadde jeg flere ting på agendaen enn turer i finvær.

Du må ta alt!

På bussturen tenkte jeg at skal man bo her må man ta alt, til og med som gjest en kort tid må man være forberedt på det meste hva gjelder vær. Jeg tenkte på min egen reise i å følge en drøm og min gründer reise. Det er nettopp de vakre øyeblikkene, de store oppturene, de gode tilbakemeldingene, den enorme friheten, som gjør det så innmari godt. Men så er det noen skikkelig uværsdager og tunge skyer, som mørklegger hele drømmen. Men akkurat som i naturen, så er det kanskje nettopp disse dagene, disse kreftene, som over tid skaper det vakre.

Så kjære deg som leser dette. Du må ta alt skal du følge det ditt hjerte brenner for. Men ikke vær redd, for det er nettopp dette spennet som vil skape det du drømmer om.

Blir du oppmuntret så del gjerne videre. Vil du legge igjen en kommentar, så er det supert om du gjør det på fb 😊

GRATIS hjelp for å ta dine drømmer og kall videre.

  1. Få mine 10 bibelske prinsipp for å virkeliggjøre gudgitte drømmer og kall.  Du trenger bare å legge igjen navn og epost i linken her.  Ved å gjøre det får du også GRATIS inspirasjon som bygger tro og gir liv til drømmer og kall, rett i din innboks hver uke.

  2. Bærer du på en drøm? Ta gjerne kontakt for en GRATIS samtale om hvordan coaching kan ta deg videre.

#blogg #drøm #gründer #NordNorge

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle