• Tone Dalhaug

Den eventyrlige reisen, luke nr. 7

Oppdatert: 3. mars 2020

Den eventyrlige reisen – liv til ord 2014. Om å finne sin plass og sin hensikt.

Et forbilde.

Jeg kom meg til slutt av skjæret og fortsatte reisen. Jeg visste at dette var den beste løsningen. Jeg visste at dette var det beste jeg kunne gjøre for meg selv, for min familie og for verden. Farten var ikke fullt så høy som før, men det var greit. Det var jo ikke tempoet som skulle avgjøre om jeg kom frem, men troen og viljen.

Jeg merket at det skjedde noe med omgivelsene når jeg fortsatte reisen. Jeg gjorde noe som var godt for meg selv. Det ga igjen livskraft og glede, og alt dette smittet over på de rundt meg. Jeg kjente at jeg ikke måtte være på det skjæret slik jeg hadde overbevist meg selv om, fordi det å være på denne reisen ga energi og det var nettopp det jeg trengte. Ved å fortsette reisen var jeg også et eksempel, en som viste vei. Nå kunne de rundt meg se at det å legge ut på «Den eventyrlige reisen» er mulig. Jeg ble et forbilde.


Foto: © konstik - Dreamstime.com

Foto: © konstik – Dreamstime.com


– Er du på skjæret, eller er du kommet deg videre?

– Hva skal eventuelt til for at du kommer deg av skjæret og tar steget videre på reisen din?

( Skjæret kan være et sted du har måttet hvile, men det kan også være i en aktivitet, et sted du flykter vekk fra den opprinnelige reisen. Det kan være bevisst eller ubevisst.)

«Men dere er en utvalgt slekt, et kongelig presteskap, et hellig folk, et folk som Gud har vunnet for at dere skal forkynne hans storverk, han som kalte dere fra mørket og inn i sitt underfulle lys.» 1.Petersbrev kapittel 2 vers 9.

Del gjerne videre 🙂 Vil du sikre at du får alle «lukene» rett i innboksen så skriver du eposten din inn i høyremenyen øverst. Fortsatt god adventstid. Hilsen Tone.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle