• Tone Dalhaug

Den eventyrlige reisen – luke nr. 4

Oppdatert: 3. mars 2020

Julekalenderen 2014 – liv til ord. Den eventyrlige reisen. Om å finne sin plass og sin hensikt.

Jeg er på vei.

Har du reist med båt noen gang? Det er for meg den optimle måten å reise på, forutsatt at der ikke er høy sjø. Deretter kommer tog. Men båt på åpent hav, for en frihet. Å reise sakte er godt. Da kan jeg tenke rolige tanker. Akkurat på denne reisen trenger vi det. Vi skal ikke haste. Vi skal kjenne, føle, se, lukte…Jeg kjenner jeg er på vei mot noe nytt. Spenningen ligger i luften, jeg har en anelse av hva det er. Jeg har noen tanker om hva jeg beveger meg mot, det handler jo om noe jeg oppdaget i kofferten, men foreløpig er det bare en fornemmelse. Jeg kjenner vinden i håret og ser skummet fra bølgene. Det ligner på opplevelsen av å stå på svaberget og se utover, men nå er jeg på vei. Jeg har satt meg i bevegelse.


© Dan Collier - dreamstime.com

© Dan Collier – dreamstime.com


Ut ifra opplevelsene og minnene dine fra de første «lukene», kan du ane hva det er du er på vei mot?

Kanskje er det for tidlig. Kanskje trenger du mer tid på å kjenne og lete etter det som fremkaller den boblende gleden i deg. Eller kanskje er du der at du aner hva det er, men trenger mer tid på svaberget. Eller er du allerede på vei? Kanskje kjenner du denne reisen fra før og vet at du nå er på vei mot et nytt mål på den eventyrlige reisen.

Frykt ikke, for jeg er med deg, vær ikke redd, for jeg er din Gud. Jeg gjør deg sterk og hjelper deg og holder deg oppe med min rettferds høyre hånd. Jesaja 41.vers 10

Kjenner du noen andre som kan ha glede av å lese julekalenderen «Den eventyrlige reisen», om å finne sin plass og sin hensikt, så del den videre:-) Vil du ha alle «lukene» på epost, så legg inn adressen din i menyruten oppe til høyre. Hilsen Tone

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle