• Tone Dalhaug

Den eventyrlige reisen – luke nr. 2

Oppdatert: 3. mars 2020

Julekalenderen 2014 – liv til ord. Den eventyrlige reisen. Om å finne sin plass og sin hensikt.

En dragning mot noe.

Jeg forstod det ikke da, men denne opplevelsen fra barndommen rørte ved noe av min hensikt. Men det måtte gå omtrent 30 år eller mer før jeg tok det på alvor og skjønte dybden i å ta det på alvor. Det handlet om hvem jeg var. Jeg var født med en eventyrers sinn, og det som dro meg ned i den kofferten hver gang pappa kom hjem var spenningen over at der finnes noe der ute, noe jeg ikke har sett, noe jeg ikke har smakt, noe jeg ikke har erfart, og jeg ønsket bare å finne ut hva det var. Det finnes noe mer enn det jeg ser rundt meg hver dag, og det er for fantastisk til å la det være uoppdaget. Jeg kjente det boblet inni meg og jeg kjente en dragning mot noe.


© Bowie 15 dreamstime.com

© Bowie 15 dreamstime.com


I luke nr. 1 hentet du frem noen gode barndomsminner. Hva slags effekt har disse historiene på deg, følelser…gir de noen retning?

«Jeg vil gå foran deg. Fjell vil jeg jevne ut, bronsedører vil jeg knuse, og jernbommer vil jeg hugge i stykker.» Jesaja 45 vers 2.

Blir du oppmuntret eller inspirert så del gjerne videre, eller legg igjen en kommentar. Fortsatt god adventstid.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle