• Tone Dalhaug

Den eventyrlige reisen, luke nr.14

Den eventyrlige reisen – liv til ord 2014. Om å finne sin plass og leve sin hensikt.

Nye perspektiv.

På toppen av fjellet ser alt annerledes ut. Her oppe får jeg mer oversikt. Jeg ser lenger.

Alenetiden gjør også godt. Det er mange veier i dette landskapet og det er viktig at jeg finner ut hvor jeg skal.

Jeg snur meg rundt og ser at jeg ikke er alene. Her er det mange andre som har fått nytt perspektiv. De deler av sine erfaringer. Jeg lytter og suger til meg alt jeg kan. Jeg ser at jeg trenger å stå sammen med flere. På denne reisen må man ha medseilere. Noen av oss blir enige om og møtes her oppe ved jevne mellomrom. For å sjekke kursen, hente inspirasjon og dele erfaringer.

Jeg legger meg ned, ser på den knallblå himmelen og folder hendene.

Jeg er så glad for at jeg la ut på denne reisen, selv om den har vært slitsom og ensom, og jeg ennå ikke er i mål. Her oppe er jeg klar for å erobre verden, men hva er det jeg skal erobre? Et nytt spørsmål presser seg frem og det er det jeg må finne svaret på.


Foto: Tone Dalhaug

Foto: Tone Dalhaug


  1. Hva kan du gjøre for å få nye perspektiv på din reise?

  2. Hva ser du fra ditt nye ståsted ?

«Herren gjør mannens steg faste og gleder seg over hans vei. Om han faller, går han ikke over ende, for Herren holder hans hånd.» Salme 37 vers 23-24.

Del gjerne videre dersom du kjenner noen som kunne ha glede av denne reisen:-) Dersom du ikke får alle «lukene» rett i innboksen allerede, så skriver du eposten din inn i høyremenyen øverst. Fortsatt god adventstid. Hilsen Tone.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle