• Tone Dalhaug

Den eventyrlige reisen, luke nr. 10

Oppdatert: 3. mars 2020

Den eventyrlige reisen – liv til ord 2014. Om å finne sin plass og sin hensikt.

Hopp fra bord !

Jeg må ha sovnet. Noen fugler skriker over hodet mitt. Det var en merkelig drøm. Jeg ligger på dekk, under et segl som blafrer fint i vinden. Men hvor kom den stemmen ifra? Jeg hørte den så tydelig, som om noen ropte på meg fra land. Jeg reiser meg opp for å se. Jeg kjenner vinden i håret. Akkurat sånn sto jeg i drømmen. Ytterst på båten. Jeg så inn mot land. Så palmer og byer. Mennesker og strender. Og så kom stemmen, høyt og tydelig.

«Du må hoppe fra bord, du må hopppe fra bord». To ganger, for liksom å understreke det hele. Og så hørte jeg: «Tone! Du må hoppe fra bord, du skal innta landet!»

Innta landet? wow, det var veldig stort. Hva skal jeg innta, hva er oppdraget? Men jeg hører ikke noe mer. Det er ikke langt inn til land, men jeg må faktisk hoppe uti for å komme meg dit. Noen sekunder går. Nå er tiden her, jeg tar sats og hopper fra bord.


Foto: Tone Dalhaug.

Foto: Tone Dalhaug.


– Har du fått noen beskjeder, enten i drømmer eller gjennom Guds ord, eller på andre måter, som har sagt deg noe om oppdraget ditt, eller som har bekreftet det du allerede har kjent vokse seg frem inni deg? 

– Hva forteller dette deg?

 Herren vendte seg til ham og sa: «Gå og bruk den styrken du har… (…..) …Det er jeg som sender deg!»  Dommerne 6 vers 14.

Del gjerne videre 🙂 Vi du sikre at du får alle «lukene» rett i innboksen så skriver du eposten din inn i høyremenyen øverst. Fortsatt god adventstid. Hilsen Tone.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle