• Tone Dalhaug

Den eventyrlige reisen, luke 24.

Den eventyrlige reisen – liv til ord 2014. Om å finne sin plass og leve sin hensikt.

Drivkraft.

Jeg gikk ned fra fjellet igjen, alene. Nei, ikke alene. Han var med, det visste jeg. Jeg var klar for å løsne teltpluggene. Klar til å reise videre. En eventyrer må det. Jeg skjønner at å leve sin hensikt ikke handler om å komme i mål, eller er et sted der fremme. Hensikten er selve reisen.

For å våge deg ut på den eventyrlige reisen trengs mot. Men enda viktigere er det å vite hva som trengs for å bli i reisen. Hvorfor gjør du dette? Når all tenkelig og utenkelig motgang kommer, hva er det som får deg til å fortsette?

Det som dro meg var vissheten om at Han som skapte meg for en hensikt også hadde skapt alle andre for en hensikt. Og når jeg ser at så mange ikke lever livet slik de ønsker, eller bærer på drømmer de ikke våger å følge, eller tror de ikke er gode nok til å handle på det de bærer i sitt hjerte! Ja, da er det det mest meningsfulle jeg kan bruke livet mitt til, å inspirere så mange som mulig til å våge og leve målrettet og i sin hensikt.


© Dan Collier - dreamstime.com

© Dan Collier – dreamstime.com


– Hva er drivkraften din, ditt hvorfor?

Det lille barnet som kom, skal en dag komme igjen, men da ikke som et lite barn. Det er han som møtte meg på stranden.

– Hva tror du han vil spørre deg om?

Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg.» Johannes 14 vers 6.

Håper du har funnet noe nyttig på denne reisen.

Jeg ønsker ikke at du blir hengene på skjæret, eller i ingenmannsland, så dersom du har spørsmål etter denne reisen og lurer på veien videre så ta en telefon så kan vi prate litt og sammen finne ut om jeg kan hjelpe deg videre.

Da er det fint om du sender en epost til: post@livtilord.com og bestiller en gratis og uforpliktende telefonprat. Varm juleklem fra Tone – journalist, coach og forfatter.

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle