• Tone Dalhaug

Den eventyrlige reisen, luke 22.

Den eventyrlige reisen – liv til ord 2014. Om å finne sin plass og leve sin hensikt.

Jeg klarer meg bra.

Gjesten setter seg ned og drar frem en bok. Han spør om jeg trives med reisen, om det er godt å leve ut sin hensikt. Jeg kan bare nikke og svare et ubetinget ja. Han spør om det er noe jeg trenger, men akkurat nå er det ingen ting. Jeg klarer meg bra, svarer jeg.

– Så fint, sier gjesten. Da er det på tide å dra videre!

– Hva mener du, dra videre? Nå er det så bra her. Jeg lever ut min hensikt og hjelper mange til å finne sin hensikt, sier jeg spørrende.

Trodde du dette var alt? Kjære barnet mitt, mine tanker er så mye større enn dine. Jeg har så mye mer for deg. Han tar hånden min og vi går sammen opp på fjellet, til utsiktspunktet der man får nytt perspektiv. Han drar den andre hånden sin i en bevegelse mot horisonten og sier:«Alt mitt er ditt!»


Foto: Tone Dalhaug.

Foto: Tone Dalhaug.


– Hva sier gjesten til deg?

«Hva skal vi så si til dette? Er Gud for oss, hvem er da mot oss? Han som ikke sparte sin egen Sønn, men ga ham for oss alle, kan han gjøre noe annet enn å gi oss alt sammen med ham?» Romerbrevet 8 vers 31-32.

Del gjerne videre dersom du kjenner noen som kunne ha glede av denne reisen:-) Fortsatt god adventstid. Hilsen Tone

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle