• Tone Dalhaug

Den eventyrlige reisen, luke 21.

Den eventyrlige reisen – liv til ord 2014. Om å finne sin plass og leve sin hensikt.

Besøk.

Bølgene skvulper lett mot stranden, den milde brisen kiler meg på kinnet. Et øyeblikk døser jeg av. I drømmen ser jeg noen som løsner teltpluggene og pakker teltet mitt sammen. Jeg blir helt forvirret og våkner av en stemme som sier: «Du skal videre.»

Jeg nærmest detter ut av hengekøya, og kikker bort på teltet. Puuh, det står der fast og trygt ennå. I  det dunkle lyset ser jeg noen som kommer mot meg. Jeg får visst besøk.


Foto: Tone Dalhaug.

Foto: Tone Dalhaug.


  1. Sitter teltpluggene dine godt fast, eller er de klar til å rykkes opp?

Samme dag, da det ble kveld, sa Jesus til dem: «La oss sette over til den andre siden av sjøen.» Markus 4 vers 35.

Del gjerne videre dersom du kjenner noen som kunne ha glede av denne reisen:-) Dersom du ikke får alle «lukene» rett i innboksen allerede, så skriver du eposten din inn i høyremenyen øverst. Fortsatt god adventstid. Hilsen Tone

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle