• Tone Dalhaug

Den eventyrlige reisen, luke 19.

Den eventyrlige reisen – liv til ord 2014. Om å finne sin plass og leve sin hensikt.

Å gå veien sammen.

Jeg kjente jeg måtte samle mine nye venner på toppen av fjellet igjen. Ny innsikt krevde ny ro og ettertanke. Jeg var så takknemlig for at jeg ikke måtte ta resten av denne reisen alene. Jeg snakket med mennesker som hadde reist lenger enn meg, jeg koplet meg med andre som hadde kunnskap om ting jeg trengte. Jeg måtte få flere med meg på skuta mi.

Ting ble klarere og klarere. Den størtse utfordingen nå var å handle på det jeg så. Våge å vise meg frem og si hvem jeg var. I noen sammenhenger var det lett, i andre sammenhenger vanskelig. Men jeg hadde lært så mye på reisen og forstod reglene mer og mer. Sabotørene ble avslørt en etter en, og jeg kunne ta steg videre. Her er jeg ennå. Nye sabotører dukker opp, men de får ikke bli så lenge. Jeg er klar for å jobbe i dette nye landskapet.


Foto: Tone Dalhaug

Foto: Tone Dalhaug


  1. Har du noen du kan snakke med om din reise?

  2. Hvis nei, hva kan du gjøre for å finne noen?

  3. Hvilkene sabotører hindrer deg i å leve ut det du har oppdaget?

Siden utpekte Herren syttito andre og sendte dem ut foran seg, to og to, til hver by og hvert sted som han selv skulle besøke. Lukas 10 vers 1.

Del gjerne videre dersom du kjenner noen som kunne ha glede av denne reisen:-) Dersom du ikke får alle «lukene» rett i innboksen allerede, så skriver du eposten din inn i høyremenyen øverst. Fortsatt god adventstid. Hilsen Tone

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle