• Tone Dalhaug

Den eventyrlige reisen, luke 18.

Den eventyrlige reisen – liv til ord 2014. Om å finne sin plass og leve sin hensikt.

En gave!

Det var noe underlig som skjedde i dagene etter denne oppdagelsen. Mennesker kom til meg i dette nye landskapet. Jeg fikk nye kontakter og nye kunder.

Når du vet hvem du er og hva du er her for så oppdager andre hvem du er. Du trekker til deg de som skal samarbeide med deg. De som lengter etter å oppdage det du har oppdaget finner deg.

Fra den dagen ble jeg tydelig. Jeg er Journalist, coach og forfatter. Jeg kunne si det med tyngde selv om jeg ikke hadde lang erfaring på alle områder, så var der en trygghet. Når du tar deg selv og ditt kall på alvor så tar andre deg på alvor. Ikke som plikt, men som en naturlighet.

Dette var forunderlig og jeg måtte takke han som skapte meg. Og ikke nok med det, jeg måtte ringe min far og takke for alt han ga meg gjennom reisekofferten. Selv om han var lite hjemme, som sjømann, var det likevel noe viktig ha ga meg. Og noen år tidligere måtte jeg ta den samme telefonen til min mor og takke for livet. At hun valgte å få meg.

Livet er en gave, en skinnende mulighet. Uansett hvordan du kom hit og under hvilkene omstendigheter, så har livet en gave i seg til deg. Og det har en hensikt i seg for deg.


© Spotmatik | Dreamstime.com

© Spotmatik | Dreamstime.com


  1. Hvordan forvalter du din gave, livet?

  2. Hvordan ser din hensikt ut?

«All god gave og all fullkommen gave kommer ovenfra, fra ham som er himmellysenes Far. Hos ham er det ingen forandring eller skiftende skygger. Av sin egen vilje har han født oss ved sannhetens ord, for at vi skal være en førstegrøde av dem han har skapt.» Jakob 1 vers 17-18.

Del gjerne videre dersom du kjenner noen som kunne ha glede av denne reisen:-) Dersom du ikke får alle «lukene» rett i innboksen allerede, så skriver du eposten din inn i høyremenyen øverst. Fortsatt god adventstid. Hilsen Tone

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle