• Tone Dalhaug

Den eventyrlige reisen, luke 17.

Den eventyrlige reisen – liv til ord 2014. Om å finne sin plass og leve sin hensikt.

Den følelsen…

Å beskrive med ord det som landet inni meg er vanskelig. Bobler, fred, glede, forventning. Jeg tror jeg kjente en glede som var over alle bekymringer, en glede som ligger der selv om skyene kommer. En visshet om at jeg ikke er alene, at jeg jobber for noe større enn meg selv. Det var som å oppdage en godt gjemt skatt.

I dagene som kom var det som om den røde tråden i livet ble klarere. Jobbene, menneskene, alt Gud hadde ledet meg inn i var for en hensikt, for å hente erfaringer. Jeg hadde lært meg selv å kjenne gjennom reisen, og jeg så at det jeg nå skulle gjøre hadde lagt der hele tiden, uten at jeg forstod at det var mitt kall, min hensikt.

Men nå! Nå så jeg det klart.


Foto: © konstik - Dreamstime.com

Foto: © konstik – Dreamstime.com


  1. Hvordan ser den røde tråden i ditt liv ut, den som sier noe om hvem du er skapt til å være?

  2. Hva vil du gjøre med den kunnskapen?

«Herren din Gud er hos deg, en helt som frelser. Han fryder og gleder seg over deg og viser deg på ny sin kjærlighet. Han jubler over deg med fryd.» Sefanja 3 vers 17.

Del gjerne videre dersom du kjenner noen som kunne ha glede av denne reisen:-) Dersom du ikke får alle «lukene» rett i innboksen allerede, så skriver du eposten din inn i høyremenyen øverst. Fortsatt god adventstid. Hilsen Tone

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle