• Tone Dalhaug

Den eventyrlige reisen, luke 16

Den eventyrlige reisen – liv til ord 2014. Om å finne sin plass og leve sin hensikt.

Nye oppdagelser.

Det var en boblenden glede inni meg og et lite hyyyl presset seg frem. Du vet de boblende som kommer når du finner en løsning, når du oppdager noe du har lett etter lenge. Når ting ordner seg. Og enda bedre, når du skjønner hva oppdraget ditt er!

Jeg hadde funnet min visjon og min hensikt. Jeg ville hjelpe andre til å oppdage sin egen skatt, sin egen vei, å hjelpe dem å legge ut på sin egen eventyrlige reise. Jeg ville hjelpe dem til å finne sine egne skatter i sine kofferter, hjelpe dem til å våge å leve ut den hensikten de er her for.

I det øyeblikket skjedde det noe magisk, det landet en helt ny følelse inni meg…


© Bowie 15 dreamstime.com

© Bowie 15 dreamstime.com


  1. Kjenner du at du lever målrettet med en hensikt eller livskall ?

  2. Ønsker du å utforske dette mer? Isåfall hva trenger du for å komme videre?

«Dere har ikke utvalgt meg, men jeg har utvalgt dere og satt dere til å gå ut og bære frukt, en frukt som varer. Da skal Far gi dere alt dere ber om i mitt navn. Dette er mitt bud til dere: Elsk hverandre!» Johannes 15 vers 16 -17

Del gjerne videre dersom du kjenner noen som kunne ha glede av denne reisen:-) Dersom du ikke får alle «lukene» rett i innboksen allerede, så skriver du eposten din inn i høyremenyen øverst. Fortsatt god adventstid. Hilsen Tone.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle