• Tone Dalhaug

Den eventyrlige reisen, luke 15.

Den eventyrlige reisen – liv til ord 2014. Om å finne sin plass og leve sin hensikt.

Hva vil jeg?

Spørsmålet ble helt klart oppe på fjellet. Jeg tenkte på det hele veien ned igjen. På stiene, mellom tuene, når svetten rant og når vinden blåste. Når skyene kom og når regnet fosset. Jeg tenkte på det hele tiden. Hva vil jeg?

Hva er det jeg egentlig vil. Jeg ville skrive, formidle, inspirere, men hva vil jeg skrive? Hva vil jeg formidle? Historier om mennesker og steder. Hva slags historier? Hva er oppdraget mitt?

Jeg hadde tusen spørsmål. Jeg måtte tilbake til kofferten, den som du leste om i luke 1 og 2. Hva var det med den opplevelsen, hva var det som rørte så dypt. Eventyreren, ja. Å oppdage, ja. Men det måtte være noe mer. Det lå mer informasjon i den kofferten, det var jeg sikker på. Jeg gravde og jeg gravde.

Jeg kjente jeg nærmet meg noe. Jeg vil inspirere mennesker til å våge. Våge hva, og hvorfor vil jeg det? Så kjente jeg det. Jeg hadde svaret!


Foto: Tone Dalhaug

Foto: Tone Dalhaug


  1. Hva er det du vil, egentlig ?

«Jeg vil gjøre deg vis og lære deg den veien du skal gå, jeg vil la mitt øye hvile på deg og gi deg råd.» Salme 32 vers 8.

Del gjerne videre dersom du kjenner noen som kunne ha glede av denne reisen:-) Dersom du ikke får alle «lukene» rett i innboksen allerede, så skriver du eposten din inn i høyremenyen øverst. Fortsatt god adventstid. Hilsen Tone.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle