• Tone Dalhaug

Den eventyrlige reisen, luke 13.

Den eventyrlige reisen – liv til ord 2014. Om å finne sin plass og leve sin hensikt.

Påfyll.

Jeg tok det ikke alvorlig i begynnelsen. Jeg ville så gjerne få dette til, og ikke minst være tro mot de oppgavene jeg fikk. Men jeg kjente mer og mer at jeg grep for mange av mulighetene. Men jeg trengte det så sårt. Reisen hadde kostet både tid og penger, og tross alt var det jo hit jeg ville, var det ikke det?

En dag sa det bare stopp. Det handlet ikke bare om for mye, men også at det blåste kraftig opp etter at jeg gikk i havn. Jeg trodde skjæret var det største hinderet, men her var jeg igjen i kraftig motvind, på et nytt slags skjær. Forskjellen var at jeg denne gangen visste at jeg ikke kom til å bli der, men en «timeout»var nødvendig.

På dette stedet var det ikke vanskelig å finne godt påfyll. Jeg var klar for en utflukt. Jeg måtte ha nye perspektiv.


Foto: Tone Dalhaug

Foto: Tone Dalhaug


  1. Er du oppmerksom på varsellamper på din reise?

  2. Hva forteller de deg, og hva gjør du med de?

«Tidlig neste morgen, mens det ennå var mørkt, sto Jesus opp, gikk ut og dro til et øde sted og ba der. Markus 1 vers 35.»

Del gjerne videre 🙂 Dersom du ikke får alle «lukene» rett i innboksen allerede, så skriver du eposten din inn i høyremenyen øverst. Fortsatt god adventstid. Hilsen Tone.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle