Skapernettverk

Et veksthus for dine drømmer og kall.

Skapernettverk er et GRATIS tilbud på Facebook, en gruppe for kristne kvinner som er skapere på ulike måter, eller som er i prosess med å bli det. Gründere, kunstnere, coacher, etablerere og sosiale entreprenører blant annet.

 

Gruppen består av likesinnede som både har den kristne tro som drivkraft i livet og som bærer på drømmer og kall de gjerne vil se virkeliggjort. 

Skapernettverk vil være nettopp et slikt sted hvor du får næring til dine drømmer og kall og ser de vokse og kanskje til og med blomstre og bære frukt. 

Jeg vil vanne og nære det du bærer på gjennom å dele egen reise og erfaringer, undervise om bibelske prinsipper, og svare på spørsmål. Jeg har livesendinger hver uke og gjester med meg hver måned. Og dette er altså helt GRATIS. Når jeg har betalte kurs og produkter vil jeg selvsagt informere om dette i gruppa.

Du finner gruppen her.

Epost for spørsmål: post@livtilord.com​

 

Tone. 

Finn din hensikt

Og lev det livet du var ment for.

Hvordan ville det være for deg å få mer klarhet i hva som er din hensikt akkurat i den livsfasen du er i nå og virkelig lande i det Gud har for deg. Jeg kan love deg at du vil kjenne den boblende gleden vende tilbake i livet ditt når du tar dine drømmer og kall på alvor.

Ta kontakt på epost for en gratis samtale for å se om coaching kan være noe for deg, post@livtilord.com eller via kontaktsiden.