Drivhuset

En vekstplass for dine drømmer.

Drivhuset er en ny tjeneste som jeg planlegger å starte opp høsten 2020. Dette er et tilbud jeg så sårt har savnet selv som kristen gründer. Et nettsamfunn med likesinnede som både har den kristne tro som drivkraft i livet og som bærer på drømmer og kall de gjerne vil se virkeliggjort. 

Drivhuset vil være nettopp et slikt sted hvor du får næring til dine drømmer og kall og ser de vokse og kanskje til og med blomstre og bære frukt. Alt er mulig i drivhuset.

Jeg vil vanne og nære det du bærer på gjennom å dele egen reise og erfaringer, undervise om bibelske prinsipper, svare på spørsmål og coache i en lukket FB gruppe, og gi deg intervju med spennende kristne mennesker som allerede er et godt stykke på vei i å leve det Gud har lagt på deres hjerte.

Høres dette spennende ut? Dersom du vil vite mer om dette når drivhuset er klart, så send meg en epost så får du beskjed.

Epost: post@livtilord.com​

 

Tone. 

Finn din hensikt

Og lev det livet du var ment for.

Hvordan ville det være for deg å få mer klarhet i hva som er din hensikt akkurat i den livsfasen du er i nå og virkelig lande i det Gud har for deg. Jeg kan love deg at du vil kjenne den boblende gleden vende tilbake i livet ditt når du tar dine drømmer og kall på alvor.

Klikk på knappen under så kommer du til siden med mer informasjon, gratis smakebiter og påmelding. Serien kjøres to ganger i året. 1. april og 1. sept. og vil ha en aktiv FB gruppe som en del av kurset. 

©2020 LIV TIL ORD. Proudly created with Wix.com