Om meg.

Hei. Tone her!

Jeg gleder meg sånn til å hjelpe deg som trenger mer klarhet i dine drømmer og kall

Min reise har vært lang og kronglete og jeg har strevd med å finne min plass. Den dagen min pappas reisekoffert hoppet ut av historien om meg og jeg hørte en tydelig stemme som sa: Tone, jeg skapte deg slik, jeg trenger også eventyrere i mitt rike, da falt ting på plass. Jeg kjente en trygghet på at det er greit å være meg og at mine talenter trengs som kristen.

Etter mange år i faste jobber opplevde jeg at Gud en dag tok meg ut av dette. Han så min lengt, tross alt det var jo han som hadde skapt meg slik. Den dagen begynte en lang og ganske strevsom reise, helt til jeg la ned hele min visjon, ja ofret den rett og slett. Hva som skjedde etter det og hva Gud har vist meg deler jeg i tre korte videoer. De kan du få ved å legge igjen navn og epost i skjemaet under her. Da får du også mitt månedlige nyhetsbrev. 

Som coach, forfatter, mamma til fire, og frilansjournalist med mastergrad deler jeg levd liv, underviser, og intervjuer spennende mennesker med historier som bygger troen og drømmen din. Troen på at Gud har en hensikt for ditt liv. Og selvsagt troen på at der finnes en plass for deg og dine drømmer.

Min drøm er å hjelpe deg å finne din plass, og se deg virkeliggjøre det Gud har lagt på ditt hjerte. For det å ta på alvor denne lengten du bærer på tror jeg er den beste gaven du kan gi til deg selv, din familie og verden forøvrig. 

Husk! Verden trenger ditt bidrag. Det er tid for å våge!

Tone

Få tre videoer som hjelper deg å få klarhet

i drømmer og kall

Du får også mitt månedlige nyhetsbrev